Βρείτε το σπίτι σας στην Κρήτη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

PANORAMA VILLAGE | Find your home away from home

Panorama Village
Panorama Village
Panorama Village
Panorama Village
Panorama Village
Επιλέξτε το διαμέρισμά σας Εύρος τιμών 270.000€ - 320.000€

Το Panorama Village είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα 19 κατοικιών, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Καλύβες.

Συνδυάζει ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό στυλ με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κρήτης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με την ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον. Οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν μοναδική θέα στο κρητικό τοπίο, τα Λευκά Όρη, τον κόλπο της Σούδας και το Αιγαίο Πέλαγος.

Εφόσον επιλέξετε ένα από τα διαμερίσματα του Panorama Village, είτε στο στάδιο των σχεδίων είτε κατά τη διάρκεια της κατασκευής, έχετε τη δυνατότητα προσαρμογής της κατοικίας στην αισθητική και τις ανάγκες σας.

Περισσότερα

Blog

Παρακολουθείστε τις εξελίξεις στο χώρο των ακινήτων μέσα από την έγκυρη και επικαιροποιημένη αρθρογραφία των συνεργατών μας. Νομοθετικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, εξειδικευμένα άρθρα και απόψεις για την κτηματομεσιτική αγορά της Κρήτης.

Όλα τα άρθρα

Οδηγός για τη μεταβίβαση ακινήτων στην Ελλάδα

Οι αγοραπωλησίες ακινήτων απαιτούν συγκεκριμένες διαδικασίες και τη συνδρομή μιας σειράς επαγγελματιών. Ο οδηγός μας παρέχει επικαιροποιημένες πληροφορίες και διευκρινίσεις για την προβλεπόμενη διαδικασία της μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.

Εργαλεία Broosco

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ