Εργαλεία για τα Μέλη του Broosco

Εργαλεία Broosco

Τα μέλη του Broosco έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πολλά χρήσιμα εργαλεία που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και κάνουν την αναζήτηση πιο αποτελεσματική. Ακολουθεί μια λίστα με τα εργαλεία που συνοδεύουν τον δωρεάν λογαριασμό:

Δημιουργία της λίστας αγαπημένων

Πατώντας πάνω στο εικονίδιο με την «καρδούλα», πάνω δεξιά σε κάθε ακίνητο, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το συγκεκριμένο ακίνητο σε μία λίστα και να δημιουργήσετε σταδιακά έναν κατάλογο με τα αγαπημένα σας ακίνητα. Μέσα από  τον πίνακα ελέγχου, στην προσωπική σας σελίδα, στην ενότητα  "Οι καταχωρίσεις μου" μπορείτε να κάνετε συνολικά διαχείριση των αγαπημένων σας. 

Δραστηριότητα καταχωρήσεων

Στον πίνακα "Δραστηριότητα καταχώρησης" μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές στα αγαπημένα σας ακίνητα αναφορικά με την κατάστασή τους (προς πώληση, σε διαπραγμάτευση, πουλήθηκε, κλπ) και τις πιθανές μεταβολές στην τιμή τους. Ενεργοποιείστε τις ειδοποιήσεις εάν θέλετε να λαμβάνετε σχετικά μηνύματα κάθε φορά που γίνεται αλλαγή σε ένα από τα ακίνητα που βρίσκονται στη λίστα των αγαπημένων σας.

Αποθήκευση αναζήτησης

Το εργαλείο αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την αναζήτηση που κάνατε με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν. Κάντε την αναζήτησή σας στο Βroosco.com. Μόλις φορτωθούν τα αποτελέσματα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αναζήτησης (επάνω δεξιά). Θα σας ζητηθεί να ονομάσετε την αναζήτηση. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να ολοκληρωθεί. Την επόμενη φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αποθήκευση αναζήτησης, απλά κάντε κλικ στο όνομα της αποθηκευμένης αναζήτησης που θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες διαφορετικές «αποθηκευμένες αναζητήσεις» επιθυμείτε. Ενεργοποιήστε τις "Ειδοποιήσεις" εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις νέων καταχωρήσεων σύμφωνα με τα κριτήριά σας.

Σύγκριση ακινήτων

Χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξατε μέχρι 5 ακίνητα από αυτά που βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα σας και χρησιμοποιείστε το εργαλείο σύγκρισης για να δημιουργήσετε μία αναφορά με όλα τα χαρακτηριστικά επιλεγμένων ακινήτων. Επιλέξατε μόνο οικόπεδα ή μόνο κατοικίες σε κάθε σύγκριση, έτσι ώστε η σύγκριση να έχει νόημα. Έχετε υπόψη ότι οι ιδιότητες που θέλετε να συγκρίνετε πρέπει να βρίσκονται ήδη στη λίστα αγαπημένων σας.

Κρατείστε σημειώσεις για κάθε ιδιοκτησία

Γράψτε οποιοδήποτε σχόλιο για κάθε ιδιοκτησία που επισκέπτεστε στο Broosco.com. Μεταβείτε στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου και διαβάστε τα σχόλια που έχετε κάνει, διαγράψτε τα κ.λπ.

Προσωπικές ρυθμίσεις

Στις Προσωπικές ρυθμίσεις μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις αλλαγές στη λίστα αγαπημένων σας, τα αποθηκευμένα αποτελέσματα αναζήτησης ή αν επιθυμείτε να ειδοποιείστε κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα άρθρο στο Broosco Real Estate Blog. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες (π.χ.  όνομα κλπ.)  ή να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Χρειάζεστε διευκρινήσεις για όρους που συναντάτε;

Συμβουλευτείτε το Ευρετήριο Όρων!

Προτεινόμενα Ακίνητα

Ακίνητα προς πώληση

Μονοκατοικία με θέα στη λίμνη προς πώληση

Μονοκατοικία προς πώληση320.000€ 2 175m²154m²Αποκόρωνας, Κουρνάς

Προσφατες Καταχωρησεις

Ακίνητα προς πώληση

Βίλα στο Σταυρό προς πώληση

Βίλα προς πώληση950.000€ 4 3178m²4.000m²Ακρωτήρι, Σταυρός

Μονοκατοικία στον Αποκόρωνα προς πώληση

Μονοκατοικία προς πώληση310.000€ 2 175m²600m²Αποκόρωνας, Αρμένοι

Μεζονέτα με θέα στη θάλασσα προς πώληση

Μεζονέτα προς πώληση700.000€ 3 3185m²450m²Χανιά, Χαλεπα