Εξειδικευμένες Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Η πολυετής ενασχόλησή μας με το αντικείμενο της μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας μας βοήθησε σταδιακά να επισημάνουμε τα πλέον σημαντικά προβλήματα που παρουσιάζονται στα στάδια της διαδικασίας μεταβίβασης ενός ακινήτου. Προβλήματα που συχνά προκαλούν αναίτιες καθυστερήσεις, πρόσθετα κόστη, καταστάσεις έντασης ανάμεσα σε αγοραστές και πωλητές ή ακόμα και ακύρωση μιας πώλησης. Παρατηρώντας αυτά τα φαινόμενα πειστήκαμε ότι η δημιουργία ενός αξιόπιστου και διαφανούς δικτύου ειδικών σε θέματα ακίνητης περιουσίας,θα μπορούσε να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα αυτά τα προβλήματα και να διευκολύνει τη διαδικασία της μεταβίβασης. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε το Broosco.

 

Ποιοί είμαστε

Το Broosco είναι μία νεοσύστατη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και στόχο έχει να προσφέρει στους αγοραστές και πωλητές ακίνητης περιουσίας καινοτόμες υπηρεσίες και αξιόπιστη πληροφόρηση. Η βασική καινοτομία που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία μας είναι ο έλεγχος συμμόρφωσης των ακινήτων που προωθούμε προς πώληση, υπηρεσία που υποστηρίζεται από ελεγκτικό πρόγραμμα πνευματικής ιδιοκτησίας του broosco.

 

Δίκτυο Συνεργατών

Σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς και λογιστές το Broosco προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Όσο πολύπλοκο κι αν φαίνεται ένα πρόβλημα οι συνεργάτες μας έχουν την τεχνογνωσία και την ικανότητα να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, να σας υποδείξουν τις κατάλληλες λύσεις και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά.

Εξελιγμένα εργαλεία λήψης αποφάσεων

Ο "Έλεγχος Ακινήτου" είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία που πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού λογισμικού, πνευματικής ιδιοκτησίας του Broosco. Το πρόγραμμα ελέγχου είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ελληνική νομοθεσία και χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τους επίσημους συνεργάτες του Broosco.

 

property market chania

Συνεχής ενημέρωση για την αγορά ακινήτου

Το Βroosco φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο σύμβουλο στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε ώστε να βρείτε ελκυστικές ευκαιρίες για αγορά ακινήτων, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες αλλαγές στην ελληνική νομοθεσία ή τα απαιτούμενα έγγραφα ή διαδικασίες που προβλέπονται για να πουλήσετε το ακίνητό σας. Επιπλέον είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια γενικότερα σε θέματα διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας. 

 

 

 

       real estate services

 

 advanced real estate services

Συμβουλευτική Ακινήτων ΟΕ

Ανδρέα Παπανδρέου 84 | Χανιά

Κρήτη | Ελλάδα

T +30 28210 28104

 

 real estate agency in crete-greece